MUSCULI TRAINING
ALMERE HAVEN


Ben jij iemand die al een tijd de wens heeft om er beter uit te zien en een gezonde leefstijl wil hanteren? Dan kunnen wij jou helpen. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen aandacht besteden aan een betere leefstijl. Op internet wordt er veel geschreven maar wat veel mensen vergeten is dat niet alles wat er geschreven wordt, waar is. Er zijn veel tegenstrijdigheden. Dit kan zeer verwarrend zijn, zeker wanneer je van plan bent om het roer om te gooien. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Wij bij MUSCULI Training bieden je een op maat gemaakt plan die werkt voor jou. Plan bij ons vrijblijvend een kennismakingsgesprek of proefles in om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. 

JA, IK WIL MIJZELF VRIJBLIJVEND AANMELDEN
MELD MIJ VRIJBLIJVEND AAN VIA WHATSAPP

Telefonisch bereikbaar: Werkdagen van 8:00u tot 18:00u – WhatsApp 24/7 (Behandelen 07:00-20:00u).

 

Wat hebben wij te bieden!


Een stok achter de deur
Persoonlijk trainingsprogramma 
 Motivatie en coaching 
 Plezier van gezamenlijk trainen
 Alle spiergroepen worden getraind
Kracht + conditie
Vetverbrander
 Voedingsplan
Kosten delen bij SmallGroupTraining


Wij stellen ons graag even voor


Image
Lees meer over ons

TRAINING BIJ MUSCULI


Personal training is voor ons meer dan alleen trainen. Wij geloven in een totale aanpak waarbij we je willen begeleiden op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel. Het plan dat wij voor jou maken zal dan ook bestaan uit deze vier kernelementen. 


PERSONAL TRAINING

Wil jij voor écht resultaat gaan? Dan is Personal Training de oplossing voor jou. Door één-op-één begeleiding bereik jij het maximale.

  • Eén-op-één begeleiding 
  • Persoonlijk trainingsprogramma
  • Coaching 
  • Voedingsplan 
  • Flexibele tijden 

SMALL GROUP TRAINING

Is één-op-één training net een stap te ver? Dan past small group training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep van 4 tot 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Samen bereik je maximaal resultaat in minder tijd. 

  • Een stok achter de deur 
  • Kracht en conditie 
  • Persoonlijk trainingsprogramma 
  • Gelijkgestemden 
  • Betaalbaar 

Doordat de groep klein blijft, kan je heel goed aan jouw eigen doelstelling werken en wordt er nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk op voldoende uitdaging!
Effectief, grensverleggend en persoonlijk.

JA, IK WIL MIJZELF VRIJBLIJVEND AANMELDEN
MELD MIJ VRIJBLIJVEND AAN VIA WHATSAPP
 

PLAN EEN PROEFLES

Ben jij nieuwsgierig hoe wij te werk gaan en heb je je keuze nog niet kunnen maken? Maak je geen zorgen wij bieden jou een gratis proefles aan, zodat je kan ervaren dat wij niet behoren tot de gemiddelde sportschool. Kom eens langs of maak online een afspraak. Wij bieden maatwerk bij jouw doelen.

 
 

KORTING BIJ MUSCULI

Nederland is gek op korting en wij bij MUSCULI ook. Wat moet je doen om korting bij ons te scoren? Heel simpel. Ken of weet jij iemand die bij ons wil komen trainen dan krijg jij en de betreffende persoon 1 maand 20% korting op het personal training programma. Heb je de volgende maand weer een nieuw persoon die wil komen trainen geen probleem ook dan geldt deze actie!

 

MUSCULI


OPEN:
Maandag – Vrijdag 7:00 – 22:00

Zaterdag 8:00 – 16:00

Zondag 8:00 – 16:00

FeestdagenGesloten

ADRES:
Straat Haak 38

Postcode1353 AE

PlaatsAlmere

CONTACT:
Emailinfo@musculialmere.nl

Telefoon nummer036-200 17 38

WhatsApp0613702054